"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 31 » Найголовніше для жителів області – здоров’я
13:45
Найголовніше для жителів області – здоров’я
На початку 2015р. органами державної статистики у ході опитування вивчалася думка жителів області щодо першочергових напрямів спрямування можливих додаткових коштів.
При значному збільшенні доходів 55% домогосподарств області повідомили, що спрямували б додаткові кошти в першу чергу на лікування, 51% – на поліпшення житлових умов, 45% – на відпочинок (в Україні – 48%, 41%, 53% відповідно). На купівлю одягу, взуття та придбання побутової техніки використали б додаткові кошти 38–34% домогосподарств, на покращення харчування та накопичення – 29–23%, на отримання освіти чи придбання автомобіля – кожне десяте.
У порівнянні з минулорічним опитуванням збільшилися частки домогосподарств області, які б спрямували додаткові кошти на лікування, придбання одягу, взуття та накопичення, а зменшилися – на придбання побутової техніки, відпочинок та придбання автомобіля.
Одностайною була думка респондентів щодо найбільших соціальних та особистих цінностей. Усі групи домогосподарств регіону, як і рік тому, основним пріоритетом указали здоров’я (81%), другим – сім’ю та дітей (60%), третім – впевненість у завтрашньому дні (41%).
Головне управління статистики у Чернігівській області
Переглядів: 388 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук