"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Вересень » 18 » Найцінніший скарб для людини – здоров’я, а кращий друг здоров’я – спорт
14:59
Найцінніший скарб для людини – здоров’я, а кращий друг здоров’я – спорт

Наші боксерки очолили колону чернігівців
11 вересня на головній площі Чернігова відбувся спортивний парад, присвячений Дню фізичної культури і спорту. Учасниками дійства стали понад тисячу молодих спортсменів, досвідчених їх тренерів та ветеранів спорту. Серед них і наші ічнянці: тренер спортивного клубу «Берег» Олег Кравець та його вихованки – майстри спорту з боксу Кароліна Махно, Юлія Дем’яненко, Катерина Рогова, Анастасія Шпанюк.
Боксерки Ічнянщини несли прапор Національного Олімпійського комітету. Приємно, що цю почесну місію доручили саме нашим юним землячкам.
Під час урочистостей тренери і спортсмени Чернігівщини, які цього року досягли високих результатів на світовому рівні з різних видів спорту, отримали грамоти і грошові винагороди від облдержадміністрації та обласного осередку Національного олімпійського комітету України.

В області систематично займаються спортом 32 тисячі осіб. За словами Олега Кравця, цього року його вихованки привезли шість медалей світового рівня: три – з чемпіонату світу і три – з чемпіонату Європи. Дівчата виконали чотири нормативи у майстри спорту України з боксу.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ

На фото Володимира Коваля: Попереду Юлія Дем’яненко, Катерина Рогова, за ними – Анастасія Шпанюк та Кароліна Махно з прапором Національного Олімпійського комітету

Спортивне свято
Минулої суботи на міському стадіоні було святково й досить людно – бо відбулися районні сільські спортивні ігри з легкої атлетики, армлеслінгу та перетягування каната, присвячені Дню фізичної культури та спорту.
Цікаві та захоплюючі змагання розпочалися з бігу на 1000 м. Перемогу здобув легкоатлет з Южного – Артем Клочко.
На дистанції 100 м першими на фініші були Ірина Дзюбик з Южного серед жінок та Микола Рябець з Іржавця серед чоловіків.
Зі стрибків у довжину чемпіонами району стали Тетяна Рябець з Іржавця та Сергій Булига з Южного. З естафетного бігу 4х100 м першими на фініші були южненці.
У загально-командному заліку перемогу святкували южненці, на другому місці команда з Іржавця, на третьому – дружбинці.
У змаганнях з армлеслінгу переможцями стали Євген Бабіч (вагова категорія до 80 кг) та Ігор Гнідий (80+кг) – обоє з Парафіївки. Чоловіки вибороли перше місце в командному заліку, друге і третє місця посіли южненці та дружбинці.
Напружені змагання проходили з перетягування каната. Перемогу святкували силачі з Дружби, на другому, третьому місцях – команди Южного та Іржавця.
По закінченні змагань всіх учасників та вболівальників привітав перший заступник голови РДА Віталій Яременко, а переможцям та призерам вручив пам’ятні медалі, кубки та грамоти.
Борис Майдан


Змагалися з паркового волейболу

Того дня на спортивній міні-арені відбулися змагання з паркового волейболу серед п’яти змішаних команд, до складу яких входять чоловіки й жінки.
Змагання розпочалися урочистим підняттям Державного Прапора, під звуки Гімну, і викликали великий інтерес у багаточисленної глядацької аудиторії.
Перше місце посіла команда «Динамо» (м. Ічня), друге – ічнянські козаки, на третьому –«Аматор» (м. Ічня).
Переможці та призери турніру були нагороджені пам’ятними медалями, грамотами та кубками.
Сергій Федірко
$IMAGE2$

Збірна команда з Южного представляла Ічнянщину у Мені
13 вересня в Мені відбулись обласні змагання з шести видів спорту серед сільських та селищних рад на «Краще спортивне село Чернігівщини», присвячене Дню працівників сільського господарства. Наш район представляла збірна команда Южненської сільської ради.
Перед початком змагань учасників привітали народні депутати, керівники області та Менського району, чемпіони світу та Олімпійських ігор, представники політичних партій, зокрема й голова обласної Аграрної партії Віктор Кияновський.
Кращих результатів в особистому заліку досягли наші спортсмени, які завоювали три місця: Яна Дьогтяр, оператор машинного доїння ПСП «Фортуна» та Наталія Бородій, учитель Южненської ЗОШ,.
У командному заліку южненці завоювали п’яте місце.
Борис Майдан
Переглядів: 507 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук