"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 24 » Найбільше жителів Ічнянщини цікавить заміна старих вікон
13:39
Найбільше жителів Ічнянщини цікавить заміна старих вікон
З початку дії в Ощадбанку державної кредитної програми на утеплення житла та модернізацію опалювальних систем (з листопада 2014 р.) населенням району придбано обладнання та матеріалів на 193 400 грн. У свою чергу держава вже компенсувала 29 100 грн.
Як повідомили в кредитному відділі Ощадбанку, з початку року громадянам видано дев’ять кредитів: три – на котли, альтернативні газовим, та шість – для заміни старих вікон на енергозберігаючі. Крім того, на даний час у стадії оформлення перебуває ще десять заявок. У банку відзначають, що населення у переважній більшості бере кредити для заміни вікон, менше – на установку твердопаливних котлів. Кредитами на придбання матеріалів для утеплення стін клієнти поки що цікавляться мало.
Варто нагадати, що на твердопаливні та електричні котли державою відшкодовується 20% від суми кредиту, але не більше 5 тис. грн. За придбане енергозберігаюче обладнання (вікна, двері, батареї, утеплювальні матеріали) надається компенсація 30%, але не більше 10 тис. грн. Максимальна сума доступного кредиту становить 50 тис. грн.
Андрій Грудницький
Переглядів: 403 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук