"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Грудень » 6 » Нагорода за сміливість – для онкохворих дітей
12:04
Нагорода за сміливість – для онкохворих дітей

Для дітлахів, які зараз перебувають у гематологічному відділенні Чернігівської обласної дитячої лікарні, кожен день схожий на попередній: крапельниці, уколи, кров із пальця, кров з вени… І так не день, не два і навіть не тиждень, а довгі місяці, а буває, навіть і роки.
Залишатися сильними та сміливими дітям дуже складно. Тож аби підтримати їх бадьорий настрій та допомогти долати усі страхи, Міжнародний благодійний фонд імені Вадима Нестерчука розпочав акцію «Нагорода за сміливість».
Акція діє на постійній основі та має на меті психологічну і фізичну підтримку діток, які лікуються від онкології. Щоразу після уколів, пункцій чи інших необхідних процедур, малеча обирає для себе невеличку іграшку.
Долучитися до доброї справи допомогти дітлахам пройти їх складний шлях ічнянцям дуже просто: прийти до магазину «Smile» по вул. Чернігівській, 4, в Ічні (колишій магазин «Нива»), придбати «нагороду» на свій смак (машинка, лялька, мяч, пластилін, фігурки героїв з мультиків, тощо) і покласти подарунок у спеціальну скриньку.
Для дітлахів, які борються з лейкозом, це не просто іграшки, це щоденна опора у їхній нелегкій боротьбі.
Усі зібрані «нагороди» передаються до гематологічного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні.

Оксана Павленко

Дмитрик Поковба із вересня 2017 року перебуває
на реабілітації в іспанській клініці
Переглядів: 440 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук