"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Квітень » 24 » Наглядайте за своїми дітьми
15:10
Наглядайте за своїми дітьми
За статистикою, щорічно в області за участю дітей трапляється більше ста надзвичайних подій, внаслідок яких гинуть або одержують травми десятки малюків і підлітків. Основними причинами надзвичайних подій за участю дітлахів є небезпечні ігри з вогнем, вибухо-, пожежонебезпечними предметами та приладами, хімічними речовинами, ігнорування правил дорожнього руху, перебування біля водоймищ, вживання неїстівних грибів чи отруйних рослин тощо.
Так, у річці Десна поблизу с. Авдіївка Куликівського району потонула трирічна дівчинка, яка разом з матір’ю відпочивала біля водойми. Намагаючись врятувати свою дитину, жінка сама ледь не загинула.
Внаслідок гри з сірниками 2-річного братика і 6-річної сестрички загорілися диван та палас в одному з будинків с. Дігтярівка Новгород-Сіверського району. Під час пожежі діти отримали опіки і буди доставлені у лікарню.
Ічнянський РВ Управління ДСНС України у Чернігівській області та відділ освіти Ічнянської РДА звертаються до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду та частіше контролювати їхні розваги. Виховуйте у дітей навички культури безпеки поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність на дорогах і водоймах, при поводженні з вогнем, електричними та газовими приладами, побутовою хімією, ліками тощо. Пам’ятайте, що безпека ваших дітей залежить, насамперед, від вас самих!


Пройшла акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти»
21 квітня Ічнянським РВ Управління ДСНС спільно з працівниками ДАІ УМВС, районної лікарні та управління газового господарства на базі ічнянської гімназії проведено всеукраїнську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».$CUT$
У ході проведення акції рятівниками було відпрацьовано гасіння умовних пожеж. Школярі мали можливість зблизька роздивитися пожежну та спеціальну техніку і спорядження, за допомогою якого рятуються людські життя, ліквідовуються пожежі й інші надзвичайні події. Фахівці вкотре нагадали дітям про дотримання правил безпеки життєдіяльності.
Працівниками ДАІ УМВС роз’яснили школярам заходи щодо дотримання правил дорожнього руху, під час перебування поблизу проїжджих части. Навели сумні приклади надзвичайних подій за участю дорослих та дітей під час керування авто-мото технікою.
Працівники Ічнянської ЦРЛ провели навчання щодо надання першої медичної допомоги постраждалим внаслідок надзвичайних подій.
Андрій Грудницький
Переглядів: 443 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук