"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Червень » 6 » Надія повернулася
09:24
Надія повернулася
Народний депутат і Герой України Надія Савченко вже приступила до роботи у парламенті. У вівторок, 31 травня, вона розпочала свій виступ зі звернення до депутатів парламенту: «Народ України не дасть сидіти нам у цих кріслах, якщо ми будемо їх зраджувати».
Після цього Савченко зняла з парламентської трибуни плакат зі своїм зображенням і повісила замість нього зображення українців, які утримуються в Росії, з написом «Волю в'язням Кремля». Вона закликала колег-депутатів зробити все можливе, щоб «витягнути» українців з полону до останнього.
Нагадаємо, що 25 травня відбувся обмін народного депутата України Надії Савченко на бійців ГРУ Збройних сил РФ Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва, які отримали термін в Україні. Наша бранка перебувала у полоні 708 днів, неодноразово вдавалася до голодування на знак протесту проти її незаконного утримування. Президент Петро Порошенко присвоїв Савченко звання Героя України і вручив орден «Золота зірка».
На прес-конференції 27 травня на запитання, що робитиме, якщо стане президентом, Надія Савченко відповіла: «Українці, якщо вам треба, щоб я була президентом — добре, я буду президентом. Тільки я не впевнена, що наші люди навчилися голосувати не за гречку. Не скажу, що хочу займати таку посаду. Бо люблю літати. Але якщо треба, то працюватиму з повною віддачею».
Підготував Тарас Бойко
Переглядів: 433 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук