"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Травень » 19 » «Набат» виступив у Щасті з концертом
13:28
«Набат» виступив у Щасті з концертом

У Щасті на Луганщині побували ічнянськівоїни-афганці, учасники гурту »Набат»,де виступили з двогодинним концертом на запрошення комбату 1-го батальйону 14-ї окремої механізованої бригади «Нічні тіні» МихайлаПрокопіва.
На схід Олексій Політун та брати Сергій і Андрій Шульги вирушили 9 травня згрупою ічнянців та воїнами–атовцями.
Концерт відбувся у штабі батальйону. Сюди під’їхали близько півсотні бійців, серед яких Артур Фрунзе з Парафіївки, Андрій Череп з Петрушівки та Веніамін Посконнов із Томашіки.
Репертуар гуртудобре відомий військовим, бо їхні піснівони слухаютьуже півроку. А кілька місяців тому Євген та Слава подарували другій роті та комбату банери з рядками пісень. Слова твору «Совість», уже сталидля захисників своєрідним гімном.
У залі лунали пісні на афганську тематику, про гібридні війни. На пропозицію волонтерів В’ячеслава Бабіча та Євгена Зінича підтримати військових українською піснею відгукнулася ще й землячка з Ніжина Юлія Нестеренко, яка служить контрактником з чоловіком. У виконанні Юлії звучали і українські народні, і сучасні пісні. А відому «Червону руту» співали усі разом!
Гучними оплесками віддячили солдати артистам.«Такого зворушливого концерту у нас ще не було!» – поділився враженням Андрій Череп під час телефонної розмови.
Традиційно волонтери повезли маскувальні сітки, які сплели учні школи №1, а ще картоплю від аграрія Григорія Наталухи, молочну продукцію від маслозаводу, згущонку, плівку для бліндажів та мішки від молочно-консервного комбінату, м’ясну продукцію та запашний хліб віднародного депутата Валерія Давиденка,а ще будівельні скоби та інструменти для ремонту техніки, які зібрали жителі Ічнянщини.Також у Щастя передали зарядно-пусковий пристрій.
Дощова погода внеслау поїздку деякі корективи: запланований маршрут, який пролягав на схід через м. Сватово що на Луганщині, довелося змінити. Тож поїхали через м. Соледар Донецької області, поблизу якого служить Влад Хільчевський із Сезьок. Тож з гостинцями навідалися до нашого бійця.
… Ця поїздка учасникам гурту гостро нагадала згладжені роками події в Афгані.Там теж хлопці втрачали побратимів, як і тут, але різниця у тім, що нині ми воюємо за нашу незалежну Україну.
Світлана Цюпка
Фото Євгена Зінича
Переглядів: 480 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук