"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Жовтень » 22 » На «Зоряному олімпі» – найкращі
14:37
На «Зоряному олімпі» – найкращі

У районному будинку культури 16 жовтня відбулася презентація Ічнянського районного Будинку дитячої та юнацької творчості «Зоряний олімп», на якій була представлена виставка дитячих робіт переможців обласних та всеукраїнських мистецьких конкурсів, а також концертна програма за участю лауреатів і призерів конкурсів обласного та всеукраїнського рівнів.
Глядачі радо зустрічали переможців обласного конкурсу «Молодь обирає здоров’я» агітбригаду «Спалах», яка розпочала концертну програму.
Радували своїм співом глядачів лауреати всеукраїнського конкурсу патріотичної пісні, тріо «Світанок», у складі Вероніки Ващенко, Дарії Забіли та Євгенія Колоса, учасниці вокального гуртка Анна Обитоцька та Тетяна Мірошниченко. Бурхливими оплесками зустрічали наймолодшу учасницю програми, юну «зірочку», Надійку Кокошу.
Несподіваним сюрпризом для гостей стали виступи юного барда Валерія Салати та репера Андрія Короті, які виконували свої власні твори. Не менше враження справив і виступ виконавця гуморесок Дмитра Польовика.
У виконанні Олександри Грищенко прозвучав авторський вірш «Україна», який зайняв на обласному конкурсі юних поетів «Поліський зорепад» друге місце.
Справжній вибух емоцій подарували гуртківці хореографічної студії «Феєрія-Денц», призери обласного конкурсу серед хореографічних колективів під керівництвом Марини Титоренко.
Виступ учасників театрального гуртка «Маска», лауреатів обласного конкурсу «Поліський зорепад», з постановкою шевченківської «Катерини» розчулив глядачів. Адже реалістичність інсценізації була вражаючою.
Свято запам’яталося і дорослим, і дітям. Будинок дитячої творчості у співпраці з гімназією та школами №4 й №1 доклав немало зусиль, щоб все вдалося.
Олена Марченко,
педагог-організатор районного Будинку дитячої та юнацької творчості
Переглядів: 504 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук