"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 17 » На зміцнення обороноздатності України ічнянці перерахували 3,5 мільйона гривень
09:01
На зміцнення обороноздатності України ічнянці перерахували 3,5 мільйона гривень
З початку року з доходів мешканців Ічнянщини до державного бюджету надійшло 3,5 мільйона гривень військового збору. Це на понад 1 млн.грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. Зокрема, за серпень цього року надходження військового збору склали 426,2 тис. грн.
„Сьогодні важлива кожна гривня, яка надходить у вигляді 1,5 - відсоткового збору від доходів громадян, з огляду підтримки миру та стабільності в нашій державі,” – зазначив перший заступник начальника Прилуцької ОДПІ Євгеній Головенець.
Нагадуємо, що платниками військового збору є фізичні особи - резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи - нерезиденти, які отримують доходи в Україні, а також податкові агенти.
Військовий збір запроваджено із 3 серпня 2014 року. Його ставка складає 1,5 % від об’єкта оподаткування. Військовий збір утримується з суми доходу, що є об’єктом оподаткування відповідно до статті 163 Податкового кодексу України, нарахованого (виплаченого, наданого) на користь платника податку протягом звітного податкового періоду.
Сектор організації роботи Прилуцької ОДПІ
Переглядів: 380 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук