"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Травень » 17 » На Жадьківській треба будувати водовідводи
14:29
На Жадьківській треба будувати водовідводи

У квітні через різке танення снігу та поганий водостік вулицю Жадьківську в Ічні добряче підтопило. Місцеві жителі, щоб дістатися до школи чи роботи, ходили людськими городами. А до міської ради написали заяву. Влада пообіцяла з ними зустрітися й обговорити цю проблему.
11 травня біля контори ПОСП «Жадьківське» зібралися заступник міського голови Олександр Бондар, керівник комунгоспу Анатолій Бабак, керівник «Архітектури Ічнянщини» Юрій Градунов та мешканці навколишніх вулиць. Люди наполягали, щоб комунгосп зробив висипку на Жадьківській і відновив природний водовідвід територією ПОСП «Жадьківське» чи зробив новий.
– Ще на початку квітня, коли на вулиці стояла вода, з приводу цієї проблеми у міській раді збиралася робоча група, – розповідає міський голова Оксана Андріанова. – Але вирішили зустрітися із жителями вулиці Жадьківської, щоб спільно обговорити ситуацію. На цей час уже знайшли бій цегли, яким робитимемо висипку. Також проведемо переговори з керівництвом «Жадьківського» щодо направлення водостоку через територію підприємства. Паралельно вивчається можливість будівництва нових водоспусків в обхід господарства.

Андрій Грудницький
Фото автора
Переглядів: 440 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук