"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Травень » 24 » На позачерговій сесії міськради
13:54
На позачерговій сесії міськради
23 травня депутати прийняли ряд рішень.
Міська рада – у співзасновниках закладів культури

Депутати вирішили ввести Ічнянську міську раду до складу засновників Ічнянського районного краєзнавчого музею, музею-садиби Л. Ревуцького та Ічнянської школи мистецтв. Також затвердили статути цих закладів у новій редакції. Прийняте рішення дозволить виділяти кошти на фінансування установ із міського бюджету.

Навчальні заклади – у власність громади

Міські депутати прийняли звернення до Ічнянської райради про передачу шкіл та їх майна із комунальної власності району у власність міської ради. Таким чином у власність громади перейдуть будинок дитячо-юнацької творчості, міжшкільний навчально-виробничий комбінат, станція юних техніків, дитячо-юнацька спортивна школа, шістнадцять загальноосвітніх шкіл, Бакаївський та Дорогинський навчально-виховні комплекси.
Розширення угідь відкладається

На території нашого району діє приватне спеціалізоване мисливське підприємство «Полісся-2003». Нещодавно його керівництво звернулося до міської ради за дозволом на розширення угідь. На територіях колишніх Монастирищенської сільської ради хочуть додати 358,2 га і Заудайської – 392,7 га.
Однак депутати вирішили, що спочатку відповідна комісія розгляне це питання на місці.
2007 року депутати обласної ради надали у користування ПСМП «Полісся-2003» угіддя загальною площею 9,5 тис. га терміном на 25 років. Тоді приватному підприємству з Прилук віддали в оренду частину мисливських угідь держпідприємства «Прилуцьке лісове господарство».
Андрій Грудницький
Переглядів: 481 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук