"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Квітень » 5 » На один урок батьки стали вчителями
14:21
На один урок батьки стали вчителями
У Гужівській школі відбувся традиційний день відкритих дверей. Нас, батьків, цього року теж залучили до проведення заходу: разом з дітьми реалізували творчі проекти від сайту «Розвиток дитини» та вели уроки. Творчі роботи класні керівники розмістили на цьому сайті. А директор школи Тетяна Івченко вручила найактивнішим сім’ям похвальні грамоти від сайту.
Гостей зустріли учасники військово-патріотичної гри «Джура». Команда «Січові сіроманці» продемонстрували злагоджений стройовий вишкіл. А потім усі розійшлися по класах. Учителі нашої школи довірили нам провести уроки у своїх дітей. Мами і тата замість педагогів викладали трудове навчання, природознавство, географію, фізкультуру, зарубіжну літературу і основи здоров’я. Я на один урок також стала вчителькою третьокласників. Здійснилася моя найзаповітніша мрія, бо з дитинства дуже хотіла стати педагогом.
Своїми враженнями від підготовки до уроків та спілкування з дітьми ми поділилися під час майстер-класу «Нова українська школа», який організувала заступник директора з навчально-виховної роботи Валентина Ляшко. Проблему нестатутних відносин між дітьми ми обговорили у ході тренінгу, проведеного заступником директора з виховної роботи Людмилою Бреславською.
Кульмінацією дня відкритих дверей стала концертна програма. Наші дітки виявилися здібними декламаторами, співаками, артистами, танцюристами, адже мають змогу розвиватися у різних гуртках, якими керують досвідчені педагоги.
Час, проведений у стінах моєї рідної школи (цього року спливає десять років, як я закінчила Гужівську школу) ще більше переконав мене та інших батьків, що навчання і виховання своїх дітей ми довірили справжнім професіоналам.

Аліна Денисенко
Переглядів: 430 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук