"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Квітень » 24 » На маслозаводі легалізували профспілку
14:45
На маслозаводі легалізували профспілку
Профспілкова організація у ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» створена давно. А віднедавна вона зареєстрована та оформлена як юридична особа.
Тепер завдяки підтримці адміністрації заводу та робочого активу профспілки, а також районної та обласної профспілки АПК профспілка отримала друге життя. Адміністрація підприємства взяла активну участь у розробці та написанні проекту нового колективного договору, який затвердив великий пакет соціальних гарантій для робочого колективу.
Завдяки колективному договору працівники мають змогу отримувати додаткові відпустки, безвідсоткові позики, продуктові набори до свят, підтримку сімей на оплату шкільних обідів та за відвідування дитячих садків, матеріальну допомогу на санаторно-курортне лікування, при одруженні, народженні дитини, призові до Збройних сил України та після демобілізації, похованні близьких родичів.
Обрано новий молодіжний склад активу профспілки, який має свіжі ідеї та бажання брати активну участь у житті трудового колективу.
Також у договорі затверджені питання з охорони праці, забезпечення працівників засобами індивідуального захисту на підприємстві, проведення атестації робочих місць, що забезпечує компенсації за роботу в тяжких та шкідливих умовах праці, а також медичне страхування працівників за підтримки голови правління Віктора Кияновського.
За підтримки адміністрації та за рахунок членських внесків профспілкова організація також має можливість підтримати матеріально, організувати спортивні змагання, туристичні поїздки, придбати святкові подарунки для членів профспілки, оздоровити дітей у літній період.
Профспілка всебічно підтримує ідею подальшого розвитку підприємства, розширення асортименту молочної продукції, ринків збуту та курс на євроінтеграцію.
Люди, відчуваючи до себе не байдуже ставлення, відповідально ставляться до роботи, дбають про трудову дисципліну, тримаються своїх робочих місць, що також позначається на якості виробленої продукції.

Андрій Корж,
голова первинної профспілкової організації
ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла»
Переглядів: 403 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук