"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Жовтень » 30 » На Гнідинцівському газопереробному заводі відбулися антитерористичні навчання
15:02
На Гнідинцівському газопереробному заводі відбулися антитерористичні навчання
2 жовтня на базі Гнідинцівського газопереробного заводу відбулись учбові навчання, організовані координаційною групою Антитерористичного центру при УСБУ в Чернігівській області.
Під час навчань перевірялась робота охорони об’єкту, відпрацьовувався алгоритм реагування на події з ознаками терористичного акту, а також дії працівників підприємства у разі виявлення на території вибухових пристроїв або інших засобів ураження.
За результатами навчань було проведено детальний аналіз змодельованої ситуації та наголошено на необхідності підвищення рівня антитерористичного захисту підприємства критичної інфраструктури, зокрема, системи пропускного режиму.
Управління Служби безпеки України в Чернігівській області звертається до жителів Чернігова та області з проханням повідомляти інформацію щодо виявлення підозрілих предметів, наміри здійснення терористичної, сепаратистської, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності. Телефон «гарячої лінії» (0462) 676-208. Інформація, що надійде, обов’язково буде перевірена.
Управління СБУ в області
Переглядів: 395 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук