"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Березень » 27 » На державні кошти сподівається спортивна школа. І не тільки…
08:54
На державні кошти сподівається спортивна школа. І не тільки…
Державний фонд регіонального розвитку завершив приймати інвестиційні програми та проекти, що можуть реалізовуватися за бюджетні кошти у 2017 році. Наш район подав п’ять проектів, що наполовину менше ніж торік.
Згідно з розробленими райдержадміністрацією проектами, за кошти фонду планується відремонтувати покрівлю та зробити санвузли з душовими у спортивній школі, відремонтувати дахи районного будинку культури та хірургічного відділення ЦРЛ, розпочати заміну вікон у ЗОШ №4 та завершити у гімназії. За кошти обласного фонду соціально-економічного розвитку планується продовжити ремонти доріг та будівництво водогонів з Ічні до сусідніх сіл.
Кожен проект оцінюватиметься. Інноваційність проекту чи застосування інноваційних матеріалів дасть додаткові бали. Зайві бали присвоюватимуться і за реалізацію проектів на території об’єднаних громад.
До речі, власний масштабний проект із залученням коштів Міністерства регіонального розвитку (розроблений ще торік) планують втілити у Парафіївській об’єднаній громаді. Як розповіла голова громади Валентина Карпенко, на території громади буде здійснено проект «Качанівка. Козацьке коло». У його рамках заплановане будівництво масштабного туристичного комплексу, який включатиме створення екскурсійного бюро, готелю, кемпінгу, пункту продажу екологічно-чистої продукції, станції зарядки електротранспорту, асфальтування доріг, створення велосипедних маршрутів, пункту прокату туристичного інвентарю, центру урочистих подій, бази творчого відпочинку та інше. Також під реалізацію проекту планують залучити європейські інвестиції.
А доти власним коштом замінять вікна та побудують туалет у Южненській ЗОШ, продовжать ремонт Южненського ДНЗ, у Парафіївці відремонтують меморіал воїнам-односельцям, загиблим під час Другої світової війни, та Будинок культури, в Іваниці – амбулаторію.
Андрій Грудницький
Переглядів: 421 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук