"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Квітень » 8 » Можливі зміни у даті виплати пенсій
14:35
Можливі зміни у даті виплати пенсій
Управління Пенсійного фонду України в Ічнянському районі повідомляє, що відповідно до частини першої ст.47 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» пенсія виплачується організаціями, які здійснюють виплату та доставку пенсій в строк, не пізніше 25 числа місяця, за який виплачується пенсія.
З метою рівномірної виплати пенсій, центр поштового зв'язку в м. Прилуки складає графік за кожною доставною дільницею та погоджує його з управлінням Пенсійного фонду в Ічнянському районі. Під час узгодження проводиться ретельний аналіз рівномірного розподілу контингенту одержувачів пенсій і місячних сум пенсій за датами виплатного періоду
За результатами аналізу середньоденної потреби, яка повинна становити 4,55%, визначено ряд відділень поштового зв’язку Ічнянського району, в яких значне навантаження припадає на першу декаду місяця, і спостерігається відхилення в середньоденному навантаженні. Управлінням Пенсійного фонду в Ічнянському районі переглядаються графіки виплати і доставки коштів одержувачам з метою зменшення навантаження на перший виплатний період. У результаті цього дата виплати пенсій деяким громадянам буде змінена. Отже, зміна дати виплати пенсій проводиться в межах чинного законодавства.

Ірина Пітель,
начальник управління Пенсійного фонду
в Ічнянському районі
Переглядів: 418 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук