"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Липень » 7 » Молоді обирають волейбол
15:03
Молоді обирають волейбол

Ічнянська молодь хоче активно відпочивати. Улюблене місце, де нині збираються хлопці й дівчата – міський волейбольний майданчик.
Раніше ми вже писали, що переобладнали танцювальний майданчик на спортивний місцеві активісти-козаки. Із настанням тепла аби пограти у волейбол тут збираються дорослі та школярі. Грають тричі на тиждень. У понеділок та середу – з 17. 00, у суботу – з 15.00. Регулярно тренуються й дві групи дівчат і хлопців – вихованців спортивної школи, які, коли стане холодно, знову перейдуть у залу. З ними та з іншими любителями командної гри займається тренер Василь Горб.
Також приходять пограти на дозвіллі студенти, які відпочивають на канікула. І дуже приємно, що у молоді є інтерес до цього виду спорту.
Волейбол – командна гра. Вона згуртовує, допомагає долати комплекси, вчить правильно спілкуватися з людьми, знаходити спільну мову і компроміси. Це – особлива дружня атмосфера, гарний настрій, згуртованість, переконані ічнянські дівчата та хлопці.
Відпочити, пограти та провести час із користю на волейбольному майданчику може кожен охочий. Якщо є бажання – приходьте, і грайте, запрошують молоді та енергійні ічнянці.
Це класно, коли є куди піти розважитися.Проте молодь нарікає на відсутність дискотек, які проводилися у будинку культури, та цікавих заходів.
– А ще хочеться, щоб у місті відкрили розважальні центри, щоб можна було пограти у боулінг. Щоб в Ічні було цікаво жити та відпочивати на канікулах, – висловили свої побажання волейболісти, до яких я підійшла поговорити у перерві гри. Серед них також є дівчата, котрі бажають грати у жіночий футбол.
– Було б цікаво розробити маршрут і влаштовувати велопробіги, чи на міському ставу організовувати запливи на байдарках, – ділиться думками про дозвілля ічнянської молоді студентка Анна Висотченко. – А поки що я і мої друзі приходимо на волейбольний майданчик пограти, бо там ми відпочиваємо.
Світлана Цюпка
Фото автора
Переглядів: 459 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук