"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Липень » 4 » Міжнародне партнерство
15:06
Міжнародне партнерство
Голова райдержадміністрації відвідав Австрію

25-28 червня голова райдержадміністрації Сергій Рубашка побував з робочим візитом у австрійському місті Гюсінг з метою налагодження ділового партнерства та залучення інвестиційних ресурсів у розвиток Ічнянського району.
Поїздка відбулася за сприяння віце-президента Національної академії наук України, директора Інституту економіки та прогнозування Валерія Ге́йця (нашого земляка з Сезьок) та на запрошення Міжнародного інституту системного аналізу.
У Відні голова РДА мав зустрічі з представниками бізнесових кіл Австрії, на яких обговорювалася можливість залучення інвестицій в Ічнянський район у галузі енергозбереження.
Результатом проведених зустрічей стала домовленість з іноземними партнерами про налагодження співпраці. Безперечно, залучення іноземних інвестицій у район сприятиме його подальшому розвитку, дасть змогу підняти на якісно новий рівень галузь енергозбереження.
Нині, у час тотального пошуку кращого використання природних ресурсів, енергозберігаючі технології є одним з головних аспектів людського прогресу. Підвищення енергоефективності та пошук альтернативних видів палива – це одне з першочергових завдань органів влади на місцях, поставлене Президентом України.
До речі, це вперше Гюсінг відвідали представники України з пропозиціями про співпрацю. угода австрійської сторони з українською щодо реалізації спільних проектів у галузі енергозбереження.
Переглядів: 521 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук