"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 2 » Минулого року економіка району вистояла
12:28
Минулого року економіка району вистояла
Економічні підсумки роботи за минулий рік підвели на розширеному засіданні колегії райдержадміністрації. Хоча економічна ситуація загалом у державі непроста, Ічнянський район основних планових показників досяг.

Основну виробничу діяльність минулого року здійснювали ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» і ПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат». Парафіївський цукровий завод, Ічнянський спиртовий завод та Ічнянське хлібоприймальне підприємство промислової продукції не випускали.
Промислові підприємства за минулий рік реалізували продукції на 595,8 млн. грн. Частка промислової продукції в обласному обсязі виробництва за підсумками минулого року склала 3,6%.
Сільськогосподарські підприємства нашого району виробили валової продукції на 544,6 млн. грн. Питома вага в обласному виробництві продукції рослинництва становить 8%, тваринництва – 12,2%. Найбільшим виробником сільськогосподарської продукції в районі (минулорічний вал – 97,5 млн. грн.) є компанія «Форсаж», до складу якої входять «Жадьківське», «Інтер» та «Агротрейдер».
Виконання намічених показників позитивно вплинуло на наповнення місцевих бюджетів. Зокрема, перевиконання районного бюджету до затверджених показників сягнуло 132%. Це дало змогу вчасно та в повному розмірі виплатити заробітну плату працівникам бюджетних установ. Також наш район один із небагатьох повністю розрахуватися за спожиті енергоносії.
Андрій Грудницький
Переглядів: 527 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук