"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Жовтень » 31 » Милосердя
16:07
Милосердя
Допоможімо Руслану стати на ноги!
Батьки дев’ятирічного Руслана Дем’яненка з Ічні звертаються до всіх небайдужих мешканців району з проханням допомогти в лікуванні їхнього сина.
… У два з половиною роки Руслан захворів на грип з ускладненнями, внаслідок чого у хлопчика почали відмовляти ніжки. До семи років він іще пересувався ними, а тоді сів до інвалідного візка, отримавши інвалідність. За ці роки батьки пройшли, як кажуть, дев’ять кіл пекла, прагнучи вилікувати свого синочка. Вони побували у всіх профільних лікувальних закладах України, але навіть світила вітчизняної медицини так і не змогли встановити діагноз. А хвороба не відступає.
Київські лікарі рекомендують повезти Руслана до Німеччини, де вміють ставити на ноги навіть безнадійних хворих. Тамтешні лікарі згодні прийняти пацієнта для обстеження, щоб виявити причину, чому в хлопчика відмовили ніжки. Батьки готові на крилах туди летіти, однак вартість обстеження у 22 тисячі євро – не підйомна для сім’ї, яка вже використала всі свої ресурси і заощадження. Тому Наталія Анатоліївна та Володимир Володимирович наважилися просити допомоги у громади Ічнянщини – дати, хто скільки може, на порятунок їхнього синочка.
Голова райдержадміністрації Сергій Рубашка виступив з ініціативою проведення в районі благодійної акції зі збору коштів для лікування учня 3 класу гімназії ім. С. Васильченка Руслана Дем’яненка. Приєднується до акції й редакція районки. Цей хлопчик має шанс бути здоровим! І наш громадянський обов’язок простягти руку допомоги родині Дем’яненків, аби врятувати Руслана. Тільки спільними зусиллями великої ічнянської родини можна подарувати повноцінне життя маленькій людині, подарувати майбутнє. І кожна гривня в такій справі дорога.
Добрі люди, які хочуть допомогти Русланові, можуть надсилати кошти на рахунок у «Приватбанку» №29244825509100, МФО 305299, ОКПО 14360570, на картку № 4405885830356546, отримувач – батько Руслана, Володимир Володимирович Дем’яненко. Гроші перераховувати на ім’я батька, з поміткою: на благодійну допомогу для лікування сина Руслана.
Наталія Черненко
Переглядів: 433 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук