"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Лютий » 20 » Милосердя
20:21
Милосердя
Носіть на здоров’я!

Щорічно патронажна служба Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України надає допомогу понад 38-и тисячам підопічних. Більшість із них інваліди та учасники Великої Вітчизняної війни, ветерани праці, інваліди з дитинства, особи, обмежені в пересуванні за станом здоров’я. Голова районної організації Товариства Червоного Хреста Світлана Драган говорить, що основною метою програми ресурсного поповнення банків одягу ТЧХ «Чобіток» є забезпечення потреби підопічних патронажної служби Товариства Червоного Хреста в одязі та взутті.
Підопічні патронажної служби – це люди, які поряд із медичною допомогою, потребують значної матеріальної підтримки, бо належать до малозабезпечених верств населення. Дуже важливим є їх забезпечення одягом та взуттям, яких вони не можуть придбати самостійно за браком коштів. Це люди різного віку: багатодітні матері, самотні люди похилого віку, ті, хто потрапив у скрутне матеріальне становище. Найчастіше їм потрібні брюки, сорочки, спортивні костюми, тренувальні штани, взуття. Для жінок та дітей – плаття, спідниці, штани, кофти, взуття.
Чернігівська обласна організація Товариства Червоного Хреста звертається до власників та керівників підприємств, торгівельних закладів, громадських організацій та всіх милосердних громадян із проханням надати посильну допомогу у поповненні банків одягу речами першої необхідності, постільними речами, верхнім одягом, дитячими іграшками.
Для того, щоб ваші речі перетворилися на пожертву, їх слід перебрати, випрати, почистити, іноді заштопати, пришити ґудзики, вимити взуття. Підготовлені з душею, турботою, речі стають дійсною пожертвою та допомогою. Дивлячись на щасливі очі нужденних, так і хочеться сказати: «Носіть на здоров’я!».
Якщо кожен із нас зробить хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, милосердя стане більше. Підопічні патронажної служби, отримавши одяг та взуття, зможуть більше коштів виділити на продукти харчування та ліки.
Речі для поповнення ресурсної бази банків одягу можна приносити за адресою: м. Ічня, вул. Червоноармійська, 6.
Наталія Черненко
Переглядів: 510 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук