"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Січень » 6 » «Миколайчики» для фронту
16:16
«Миколайчики» для фронту

19 грудня, на день Святого Миколая, волонтери БО «Тиловий фронт Ічнянщини» відвезли подарунки воїнам-ічнянцям у зону АТО на Донеччину.
Вантаж із благодійним вантажем повіз Леонід Яровий у супроводі Дмитра Семенченка та солдатської мами Людмили Бриці. Помічники української армії забезпечили усім необхідним для поїздки. Депутат обласної ради Віктор Кияновський надав автомобіль і пальне, а також сухе молоко і вершки, масло і йогурти, сметану і сир. Олександр Сенчик передав копчені ковбаси, сир, цукерки, печиво. Місцеві підприємці – Дмитро Забуранний – сало і м’ясо, Сергій Шульга – чай, Людмила Пінчук – сало, Катерина Марченко – печиво, Катерина Рябчун – засоби гігієни. Працівники райлікарні – консервацію, НІКЗ «Качанівка» – причіп продуктів харчування, Благодійний фонд «Іченька Мед» – ліки, а фермер Григорій Наталуха – картоплю.
Щоб бійці не мерзли, учні школи №4 передали теплі шкарпетки. А на кошти Віктора Кияновського та Олександра Сенчика було закуплено термобілизну, балаклави, зимові берці. Також повезли каремати, теплі спальники і одяг.
Волонтери розповідають, що на кожному блок-посту вони вітали воїнів дитячими малюнками від учнів шкіл №1 та №3. Також передавали хлопцям картоплю і продукти.
Наші бійці дуже вдячні були за подарунки та іменні передачі. Як розповів боєць 95-ї аеромобільної бригади Олег Сидоренко, ніхто з волонтерів до них ні разу не доїжджав.
Зокрема, Людмила Бриця ознайомилася з умовами, в яких живуть наші воїни. На даному місці дислокації харчування налагоджено добре. Проживають бійці-ічнянці в одній кімнаті, яка опалюється буржуйкою. Тож там тепло, а от води у приміщенні, на жаль, немає. Її носять щоб помитись і попрати одяг.
Перед ранковим шикуванням волонтери поспілкувалися з бійцями і командиром. Воїни скаржилися, що їм не вистачає взуття і одягу, бо все швидко зношується і змінного немає. А видана військова форма легко займається і горить. Тому просили якісного. А ще – ліки від застуди. Багато хлопців, за словами Людмили Бриц, медика за фахом, застуджені.
Ніна Кошмар,
голова БО «Тиловий фронт Ічнянщини»
Переглядів: 522 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук