"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 30 » Микола Глухенький повернувся з війни
09:47
Микола Глухенький повернувся з війни

Боєць 26-ї Бердичівської артилерійської бригади Микола Глухенький з Іваниці повернувся додому через рік служби. Шість місяців провів у зоні АТО: Слов’янськ, Дебальцеве, Артемівськ. Вдома його чекали дружина Світлана, донька Даринка і синок Ярослав.
Чи то народився таким непосидючим, чи радість переповнювала дитяче серце (тато приїхав!) – чотирирічний хлопчик з галасом намотував кола, поки я спілкувалася з його батьками. Іноді малий падав, але не плакав, бо підіймав голову і бачив тата, який спокійно говорив:
– Уставай. Ти ж мужчина.
Микола вже приступив до роботи. За ним зберігалося робоче місце водія у ПрАТ «Нива-плюс» і щомісяця виплачувалася заробітна плата. Чоловік також дуже вдячний усім землякам за підтримку його сім'ї в той час, коли він захищав країну. До речі, серед його однополчан у Бердичівській військовій частині земляків не було.
Маючи посвідчення учасника АТО, Микола Глухенький зібрав усі документи, необхідні для отримання статусу учасника бойових дій. Надіслав до Києва, залишається чекати.
Та не це хвилює вчорашнього воїна. Він переймається долею двох рідних братів: середнього з Києва??? забрали до війська у вересні, а найстарший у Полтаві??? потрапив у четверту хвилю мобілізації.
Наталія ЧЕРНЕНКО
Фото автора
Переглядів: 490 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук