"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Березень » 29 » Мешканців району обслуговуватиме прилуцький державний нотаріус
15:08
Мешканців району обслуговуватиме прилуцький державний нотаріус
У Ічні 23 березня працював мобільний консультативний пункт Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області. Питання забезпечення нотаріального обслуговування населення, вчинення окремих видів нотаріальних дій тощо роз’яснювали начальник управління Олег Трейтяк, його заступник з питань державної реєстрації В’ячеслав Хардіков та начальник відділу з питань нотаріату Оксана Железняк.
Саме питання нотаріального обслуговування жителів району має великий суспільний інтерес, оскільки завідувач Ічнянської районної державної нотаріальної контори Сергій Варзагер звільняється з посади наприкінці березня.
Під час зустрічі з головою Ічнянської міської об’єднаної територіальної громади Оксаною Андріановою, представниками Ічнянської районної державної адміністрації та жителями ОТГ йшла розмова про перспективи забезпечення мешканців міста і району послугами державного нотаріуса.
Громаду запевнили, що населення Ічнянщини буде обслуговувати завідувач Прилуцької міської державної нотаріальної контори Людмила Домашенко. Двічі на тиждень, у вівторок і четвер, прийом громадян здійснюватиметься у приміщенні Прилуцької міської державної нотаріальної контори за адресою: 17500, Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Шевченка, 107.
У разі заведення спадкової справи в Ічнянській районній державній нотаріальній конторі (за заявами, попередньо поданими до цієї контори) спадкоємці для отримання свідоцтва про право на спадщину мають звернутися до Прилуцької міської державної нотаріальної контори.
Сектор зв’язків з громадськістю
Головного територіального управління юстиції
у Чернігівській області
Переглядів: 455 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук