"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Вересень » 28 » Мера знову обиратимемо ненадовго
07:58
Мера знову обиратимемо ненадовго
У понеділок, 21 вересня, розпочався процес висування кандидатів у депутати місцевих рад та на посади сільських, селищних, міських голів. Однією з найбільших інтриг місцевих виборів, як завжди, мають стати змагання за крісло мера. Кандидатів на міського голову можуть висувати лише партії.
Висувають кандидатів на партійних конференціях. Як вдалося з’ясувати, «Опозиційний блок», ВО «Свобода» та Радикальна партія не висуватимуть кандидатів на мера міста. Відомо, що за цю посаду боротимуться висуванці від Аграрної партії – нинішній міський голова Олександр Рутченко, від БПП «Солідарність» – заступник міського голови Оксана Андріанова та від ВО «Батьківщина» – депутат міськради Станіслав Залізний.
Список вочевидь не повний і не остаточний, бо партійні конференції ще тривають. Станом на четвер до міської виборчої комісії за фактом проведених конференцій ще не подано відповідних документів.
Вірного слугу народу та доброго господарника ічнянці обиратимуть знову ненадовго. Незабаром має утворитися об’єднана територіальна громада з центром в Ічні, після чого – знову вибори.
Андрій Грудницький
Переглядів: 425 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук