"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 25 » Мер Ічні пішов до війська добровольцем
16:03
Мер Ічні пішов до війська добровольцем

У четвер ще дев’ять жителів Ічнянщини мобілізували на службу до лав Збройних Сил України. Відтепер боронити цілісність держави будуть Дмитро Глушко, Іван Динисюк, Андрій Желізний, Костянтин Лазоренко, Володимир Пашук, В’ячеслав Потомський, Павло Шуканов, Сергій Шурда, а також мер міста Олександр Рутченко.
До війська, каже мер, пішов добровольцем. Ким і в яких військах буде проходити службу, поки що не знає. За військовою спеціальністю він –розвідник-диверсант, має звання старшого сержанта.
На останній сесії міської ради 18 березня Олександр Рутченко рекомендував призначити своїм заступником Оксану Андріанову, яка очолює управління юстиції. Її кандидатуру після спецперевірки мають затвердити депутати. Доти міськими справами керуватиме секретар міськради Віра Кривенко.
Андрій Грудницький

18 березня розпочалася демобілізація військовиків, які були призвані на службу 17 березня 2014 р. Триватиме вона до 1 травня. Приблизна кількість демобілізованих в області становитиме 2600-2700 чоловік. Заступник військового комісара обласного військкомату Вадим Лільчицький на черговому брифінгу для засобів масової інформації 16 березня наголосив, що військкомати, органи виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадські організації повинні скоординувати дії та на належному рівні зустріти захисників Вітчизни й усіляко сприяти їм в отриманні статусу учасника бойових дій.
Переглядів: 632 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук