"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Квітень » 7 » Медиків стимулюватимуть
14:42
Медиків стимулюватимуть
Тепер медики матимуть додаткові стимули для праці в медичних закладах району. Сприяти цьому має нова районна програма «Місцеві стимули для медичних працівників КЗОЗ «Ічнянський ЦПМСД» та КЛПЗ «Ічнянська ЦРЛ» на 2017-2019 роки».
Програмою передбачено виділення медичним працівникам земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку та для ведення особистого селянського господарства. Для зниження рівня захворюваності й тимчасової непрацездатності програмою передбачено щорічне оздоровлення дітей медичних працівників. Також планується обладнати робочі місця лікарів комп’ютерами. А до Дня медичного працівника передбачили матеріальне заохочення. Вирішили також відшкодувати медичним працівникам проїзд до місця роботи. Крім того, в рамках програми оплачуватимуть навчання студентів у медичних вищих навчальних закладах, на що у програмі закладено 180 тис.
Задум хороший, але кошти під його реалізацію ще мають десь знайти. Тим часом район залишається без достатньої кількості лікарів: укомплектованість лікарями в Ічнянській ЦРЛ становить 69,7%, в Ічнянському центрі первинної медико-санітарної допомоги – 67%. Більшість із них будь-якої миті може піти на заслужений відпочинок. Серед лікарів первинної ланки 27% досягли пенсійного віку. У КЛПЗ «Ічнянська ЦРЛ» – 44%.
Андрій Грудницький
Переглядів: 426 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук