"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Січень » 13 » Медалі – в іменитих боксерок і у новачків
15:35
Медалі – в іменитих боксерок і у новачків

В Івано-Франківську нещодавно завершився чемпіонат України з боксу серед молоді та юніорів. Чернігівщину на змаганнях представляли одинадцять спортсменів, які вибороли десять нагород, із них вісім здобули вихованки ічнянського спортивного клубу «Берег».
На змагання такого рівня уперше поїхали сестри Антоніна й Юлія Пелешук, Катерина Ільченко, Ярина Буренко. Новачки показали хороший результат: Юлія – здобула «срібло», Катерина – «бронзу. За словами тренера Олега Кравця, жодна команда не завоювала такої кількості нагород, як збірна нашої області.
Зокрема, на найвищу сходинку п’єдесталу піднялися Катерина Рогова, Анастасія Шпанюк, Катерина Хижняк та Ольга Возняк. Друге місце посіла Кароліна Махно.
Блискуче виступили й хлопці. У всеукраїнському турнірі, який на початку грудня відбувся в Чернігові, «срібло» серед молоді завоював Антон Шумейко. На змаганнях, присвячених героям АТО в смт Десна, серед школярів Ілля Купченко виборов «золото».
Ці змагання для наших боксерів були останніми у 2016-му році. У лютому на дівчат чекає ще один чемпіонат України, де спортсмени боротимуться за путівки у збірну на чемпіонат світу та Європи.
Фінансову допомогу боксерам «Берега» надав президент спортивного клубу Віктор Кияновський.
Світлана Цюпка
Фото з архіву Олега Кравця
Переглядів: 448 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук