"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Лютий » 20 » Мати загиблого «афганця» просила побратимів її сина об’єднатися
16:04
Мати загиблого «афганця» просила побратимів її сина об’єднатися

Василь Борщ із Заудайки, Сергій Лемішко з Крупичполя, Микола Бондаренко зі Сваричівки, Віктор Сидоренко з Однолькового, Володимир Варущик із Ковтунівки. Імена наших земляків, які загинули в Афганістані, не мають стати забутими. А матері їх пам’ятатимуть вічно.

Лідії Лемішко на мітингу-реквіємі, що відбувся 15 лютого біля пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам, не говорила зайвих та красивих слів. Мати, яка не дочекалася свого сина з війни, крізь сльози звернулася до його бойових побратимів із проханням об’єднатися, адже розкол у колись дружньому «афганському» колективі вже не перший рік ятрить душу матерям:
– У мене лише одне прохання до вас, хлопчики, об’єднайтеся. Вже вся Україна об’єднується. Може, хто кому якесь погане слово і сказав – простіть, бо не за те ви воювали. Я вас прошу наступного року бути вже всім разом, адже нам, матерям, всі ви однакові і хочеться вас бачити разом.
Продовжили мітинг голови райдержадміністрації Григорій Герасименко та районної ради Олександр Сліпець, військовий комісар Анатолій Пишко, міський голова Олександр Рутченко.
Учень школи №3 Владислав Охріменко від підростаючого покоління запевнив, що молодь готова вступити до лав Збройних Сил України і з честю виконати священний обов’язок перед Батьківщиною. А взірцем мужності й героїзму для них є учасники війни в Афганістані та антитерористичної операції на сході України.
Андрій Грудницький
Фото автора
Переглядів: 518 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук