"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Квітень » 21 » Матеріальну підтримку отримають тренери та спортсмени-олімпійці
13:35
Матеріальну підтримку отримають тренери та спортсмени-олімпійці
Відтепер у районі матеріально і морально заохочуватимуть спортсменів та їх тренерів. Робитимуть це для підтримки та розвитку олімпійського, не олімпійського, параолімпійського та дефлімпійського руху. Відповідні зміни депутати районної ради внесли до програми розвитку фізичної культури і спорту.
А саме запроваджуються стипендії та інші виплати спортсменам і тренерам. Також у рамках районної програми будуть вирішуватися їхні соціально-побутові проблеми. Але для отримання фінансової підмоги спортсмен має бути призером олімпійських, паралімпійських чи дефлімпійських ігор, всесвітніх ігор з неолімпійських видів спорту, юнацьких олімпійських чи європейських ігор, всесвітніх ігор з єдиноборств, всесвітньої шахової олімпіади чи інших змагань міжнародного рівня.
Першими претендентами на підтримку з боку держави зможуть стати вихованці спортивного клубу «Берег», адже тільки вони на сьогодні здобувають призові місця на міжнародному рівні. Загалом на реалізацію цього пункту програми у районному бюджеті необхідно знайти 300 тис. грн.
Андрій Грудницький
Переглядів: 397 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук