"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Червень » 7 » Мар’їнські діти відвідали Ічнянщину
14:32
Мар’їнські діти відвідали Ічнянщину

З 28 травня до 3 червня п’ятнадцятеро юних
митців художньої студії «Степ» із прифронтового міста Мар’їнки, що на Донеччині, перебували в «Соколиному хуторі» у Петрушівці. Вони також
побували у заповіднику «Качанівка» та
дендропарку Тростянець.


Ці діти – переможці різних конкурсів, фестивалів, виставок та презентацій по всій Європі. За три дні вони створили понад сімдесят картин, тридцять – подарували «Соколиному хутору», який гостинно їх приймав.
Незабутні години спілкування з дітьми провели представники ГО «Спілка учасників АТО Ічнянського району» та волонтери Ічнянщини, які пригощали дітлахів солодощами та ічнянською суницею.
– Голова спілки Олег Куриленко та Олександр Іванюк, Володимир Пашук, Богдан Савченко, які воювали на Донбасі, були вражені відвертістю та широким світоглядом цих дітей, – говорить волонтер Євген Зінич. – Особливо талантом, яким їх наділив Господь. Вони не лише чудові художники, а й поліглоти, поети, спортсмени, композитори. Одна дівчинка зіграла на історичному роялі в заповіднику. Ми так перейнялися талантом дітей, що підшукуємо мольберти, які плануємо відвезти наступної поїздки у мар’їнську студію «Степ».
За словами господаря «Соколиного хутора» Миколи Черепа, для донецьких гостей були організовані екскурсії, майстер-класи, катання на катамаранах тощо. Допомогли забезпечити перебування юних митців у «Соколиному хуторі» народний депутат Валерій Давиденко, депутат обласної ради Віктор Кияновський, сільгосппідприємства «Агро Вам» та «Агро Кім». Поїздка відбулася за сприяння фонду «Місія добра України».
Наталія ЄПІФАНОВИЧ Фото надане Миколою Черепом
Переглядів: 498 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук