"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Мамі приснилося, що зниклий син прийшов додому. Через декілька днів зателефонували з поліції…
14:01
Мамі приснилося, що зниклий син прийшов додому. Через декілька днів зателефонували з поліції…
24 жовтня у Дорогинці попрощалися з 21-річним Сергієм Гребенем. Юнак зник у ніч з третього на четверте жовтня у Ніжині. Про це писала «Трудова слава» у попередньому номері газети, маючи надію, що Сергій знайдеться живим та здоровим. На жаль, сталося лихо.
22 жовтня близько 14.30в Ніжині на озері, що знаходиться біля управління газового господарства, рибалки виявили тіло чоловіка. Вони зразу ж повідомили у службу «102». Як згодом з’ясувалося, це був СергійГребень. Слідів насильницької смерті на тілі не було. Отож, більш за все стався нещасний випадок. Але поліція ще проводитиме слідство.
Сергійнавчався і працював у Ніжині. Третього жовтня вінз друзями святкували день народження товариша. Потім пішов прогулятися – і пропав. Більше живим його ніхто не бачив.
Він закінчив Дорогинську одинадцятирічку, де працює завучем його мама.У січні цього року після тяжкої хвороби помер 49-річний батько, тому хлопець часто приїжджав додому, щоб допомогти по господарству. У родині є ще старша донька, вона живе й працює в Києві.
Сергій рано одружився, але у молодої родини життя не склалося і вони розлучилися. Росте дворічний син.
– Він добре вчився, мав хороший голос, брав участь у різних конкурсах, –згадує хлопця директор школи Раїса Дегтяренко. – Захищав честь школи в екологічному проекті. А ще це був щирий, доброзичливий і трудолюбивий хлопець. Кажуть, з ним трапився нещасний випадок – впав у шлюз на водоймі. Що було насправді – ніхто не знає. За декілька днів, як його знайшли, мамі наснився сон, що Сергій прийшов додому. Вона запитала, чому так довго не приходив. А він стоїть такий блідий і каже: «Я тобі пізніше розкажу».
– Цього року у Дорогинці чоловік десять померли. Усі молоді, працездатного віку.Уселі трагедія за трагедією, – каже Дорогинський сільський голова Валентина Пархоменко.
У селі до останнього сподівалися, що хлопець знайдеться живим. Разом з родиною сумує все село.
29 грудня Сергію Гребеню виповнилося б 22 роки. Біль непоправний…
Світлана Цюпка
Переглядів: 409 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук