"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 30 » Малюнки воїнам
11:45
Малюнки воїнам

Неможливо залишатись осторонь від сьогоднішніх тривожних подій, які відбуваються на сході України. Восьмирічний ічнянець Валерій Федун, учень гімназії ім. С. Васильченка, підготував серію патріотичних малюнків для підтримки українських солдатів. І хоча його творчі роботи – не шедеври мистецтва, але глибоко насичені головною ідеєю: бажанням миру. Дуже хочеться, щоб дитяча мрія втілилася в життя якомога швидше і наші солдати повернулися додому живими. Валерій, як може, допомагає воїнам – він зібрав для них ще й 100 гривень.
Про свій добрий вчинок хлопчик не хотів розголошувати, але волонтери попросили написати про нього, як про гідний приклад для наслідування. Значну увагу патріотичному вихованню учнів приділяють у школі, до того ж і вся сім'я переживає за хлопців, які служать у зоні АТО. Батьки, мама-продавець і тато-водій, разом із сином дивляться новини, обговорюють складну ситуацію на сході країни – і третьокласник зрозумів, що треба допомагати й солдатам, і переселенцям. Саме в їхньому класі навчаються два учні зі сходу. Класний керівник Світлана Анатоліївна виховує в дітей милосердя, говорить про необхідність допомоги постраждалим від лихоліття.
На канікулах Валера багато малював (це його улюблене заняття), збирав по кілька гривень, які батьки давали йому на кишенькові витрати. Коли назбиралася чимала як для учня сума, він звернувся до батьків:
– Давайте щось купимо воїнам.
Мама Юлія порадила віддати гроші волонтерам, а ті вже придбають щось необхідне і разом із малюнками доставлять солдатам.
Наталія ЧЕРНЕНКО
Переглядів: 498 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук