"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Січень » 24 » «Маленькі бешкетники» здобули третє місце на Всеукраїнському конкурсі
15:12
«Маленькі бешкетники» здобули третє місце на Всеукраїнському конкурсі


Вихованці танцювальних колективів ічнянського хореографа Наталії Юрченко – часті гості різних конкурсів і фестивалів. Ось і Новий 2015 рік танцюристи «Маленьких бешкетників» та «Ічняночки» розпочали з участі в шостому Всеукраїнському відкритому фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Яскрава країна в Трускавці 2015». І стартували успішно. «Маленькі бешкетники» зайняли третє місце серед хореографічних колективів вікової категорії до семи років: двом учасникам колективу по 6 років, а чотирьом – лише по 5!
У складі «Маленьких бешкетників» вихованці міського дитячого садка №3 Софійка Пітель, Ангелінка Литвиненко, Анечка Панахно, Настуня Бабіч, Діанка Шешко та першокласниця Ічнянської гімназії ім. С. Васильченка Кірочка Тарара. Дівчатка обожнюють танцювати і вже близько двох років беруть уроки танців у Наталії Юрченко, яка всіляко сприяє їхньому творчому зростанню і вірить у своїх вихованців. Нині вирішила, що настав час виходити їм на велику сцену – і маленькі танцівниці виправдали її сподівання, успішно виступивши на престижному фестивалі-конкурсі, де брали участь більш як 1400 учасників зі всіх куточків України і навіть далекого й близького зарубіжжя.
Окрім нагород, переможці отримали можливість узяти майстер-класи з джазу – в Романа Горбача, головного хореографа телешоу на каналі СТБ «Танцюють всі» та з контемпу (вільний танець) – в Наталії Лігай, переможниці другого сезону цього танцювального конкурсу. Ічнянські хореографічні колективи були й серед учасників великого благодійного концерту в санаторії «Карпати».
Упродовж п’яти днів, насичених репетиціями і концертами, діти встигли й добре розважитися. Каталися на лижах у гірсько-лижному комплексі «Плай», відпочивали у спа-комплексі, на дискотеках, з екскурсією відвідали Львів. Вражень – через край. І знайшли багато нових друзів, таких же завзятих, творчих і цілеспрямованих, як і наші юні танцюристи.
Маленьких конкурсантів до Трускавця супроводжували їхні тата й мами, а старших – Наталія Віталіївна. Задоволення це не з дешевих, усі витрати взяли на себе батьки, бо спонсорів, хоча б для малозабезпечених, але талановитих дітей, не знайшлося.
Галина ТКАЧЕНКО
Переглядів: 557 | Додав: 12345 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук