"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Березень » 18 » Майорові запасу – 90
15:02
Майорові запасу – 90

12 березня святкував поважний 90-річний ювілей ветеран Другої світової війни Іван Олексійович Перепуст з Іваниці. Тридцять один рік він гідно прослужив дільничним інспектором у Коропському районі. Має трудові та бойові нагороди.
Народився Іван Олексійович 1926 року в Іваниці, де й закінчив семирічку. Пережив голод і лихоліття Другої світової. У січні 1944-го призвали в армію. Сім років служив на Далекому сході, в Маньчжурії. Після демобілізації закінчив Чернівецьку школу міліції і в званні капітана був направлений до Коропського районного відділу міліції на посаду дільничного. На пенсію вийшов у званні майора запасу.
Після звільнення зі служби Іван Олексійович переїхав у рідне село, де й нині мешкає з дружиною Вірою Павлівною. Майже шістдесят років крокують вони подружньою стежиною. Разом виховали й вивчили двох доньок, мають четверо онуків та правнучку.
Цього святкового дня ювіляра вітали рідні. З подарунком також завітали голова первинної ветеранської організації Ічнянського РВ УМВС Михайло Шевченко, в. о. старости Василь Гондурак, заступник начальника Ічнянського відділення поліції В’ячеслав Дідик, пенсіонер-правоохоронець Микола Жовтан.
Дякуючи за увагу та вітання, Іван Олексійович побажав гостям гараздів і мирного неба.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 510 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук