"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Січень » 25 » Людмила Бриця отримала чергову нагороду
16:22
Людмила Бриця отримала чергову нагороду

Військовий медик 58-ї окремої мотопіхотної бригади ічнянка Людмила Бриця, яка другий рік служить в АТО, нещодавно отримала відзнаку «Знання, душу, серце – людям» за сумлінну професійну працю та милосердя. Її вручила голова комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров`я Ольга Богомолець, яка відвідала зону АТО під час Різдвяних свят.
«Я не уявляю, яка ще відзнака могла б так точно відобразити сутність цієї Жінки. Вона дійсно віддає себе Людям. Це все на одному диханні», – так про Людмилу написала у Фейсбуці волонтер та військовослужбовець з Полтави Вікторія Мірошніченко.
До речі, це вже друга нагорода Людмили. Першу – медаль «За взірцеву військову службу» – вона отримала 6 грудня з нагоди Дня Збройних сил України.
А ще фото Людмили разом із фотографіями інших бійців АТО лягли в основу календаря, який наприкінці минулого року випустили львівські волонтери.
«Цей календар ми побачили в одному з патріотичних кав’ярень міста Лева. Серед портретів військових упізнали і свою землячку Люду. Переповнює почуття гордості за наших захисників», – поділилися враженнями ічнянці, котрі нещодавно побували на екскурсії у Львові.
Водночас вона й надалі займається волонтерством і просить знову допомогти медичній роті: придбати новий тент на військовий КрАЗ, бо старий – уже весь посічений осколками. . Волонтерка сподівається, що медики і цього разу не залишаться без нашої матеріальної підтримки. Новий тент коштує близько 6300 гривень.
Світлана Цюпка
Переглядів: 559 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук