"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Вересень » 24 » Людям свято сподобалося
13:58
Людям свято сподобалося

Наталія Шимонін, с. Більмачівка:
– Сподобалися виступи дитячих хореографічних колективів. Моя внучка Біланка з Гужівки у складі ансамблю «Ічняночка» вперше танцювала перед такою великою публікою. Свято чудове, люди веселяться, щось купують, багато розваг для дітей.


Анатолій Борщ, м. Ічня:
– Цього року для дітей та молоді працювало багато атракціонів. Гарно виступав духовий оркестр. Єдине зауваження: виступали обличчям до високопосадовців і спиною до публіки. І респект організаторам, що подбали про встановлення біотуалетів.


Вікторія Макаренко, м. Ічня:
– Усе подобається, атмосфера святкова. Погода чудова, настрій теж. Як завжди, побачили багато цікавого. Був хороший концерт колективів художньої самодіяльності, бандуристи гарно виступали. Думаю, що сьогодні кожен знайшов собі розваги до душі. На ярмарку широкий вибір товарів. Сину сподобався тир, де він стріляв кольоровими кульками.


Тетяна Костюк, с. Івангород:
– Свято, приурочене визволенню від нацистів, нині відбувається і завдяки нинішнім захисникам. Ми сім’єю завжди робимо пожертвування на допомогу нашим бійцям. Їх треба підтримувати і морально, і матеріально. А загалом свято гарне і потрібне людям.

Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 463 | Додав: tslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук