"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Вересень » 26 » Людям святкування сподобалося, але…
11:30
Людям святкування сподобалося, але…
З нагоди Дня міста ми поцікавилися в ічнянців, за що вони люблять своє місто, що найбільше сподобалося у цьогорічному святкуванні і що цікавого хотіли б побачити наступного року.
Надія Прочай, м. Ічня:
– Хотілося, щоб наступного року на День міста облаштували містечко ремісників. Я була у Вінниці, то там заздалегідь до проведення Дня міста зробили стенд і люди писали свої пропозиції. Можливо, й нам таке зробити. Гарно було б для дітей провести театралізовані зустрічі з героями улюблених казок.
Дмитро Польовик, м. Ічня:
– Сьогоднішнє святкування сподобалося. Особливо сподобалися флешмоби учнів 1-ї школи та гімназії. Гарно, що нас, школярів, відпустили після святкової ходи і ми не втомилися.

Ірина Гордієнко, м. Ічня:
– Сьогодні мені сподобався креатив шкіл, це було незвичайно. Родзинкою свята була й хода з короваями. Але колективи виходять на свято примусово. Краще, якби люди добровільно йшли на парад, і отримували від цього задоволення. Не треба й отих затяжних виступів із трибуни, це втомлює людей. Людей треба чимось зацікавити.

Катерина Кулініч, Дружба:
– Свято сподобалося, було цікаво. Але хотілося, щоб було більше витворів народних умільців, виставок, щоб проходили різні майстер-класи талановитих людей, бо з розваг були тільки застілля, батути та концерт.
Дмитро Чумак, Ічня:
– Пам’ятаю, як у минулі роки святкували вкупі: і дорослі, і діти. Зараз зробили добре – розділили місця відпочинку. «Щастя» для дорослих, як і минулі роки, вистачало. А от для діток можна було продумати більш ґрунтовну та різноманітну розважальну програму. Тим більше в парку було повно вільного місця.
Марина Киричок, м. Ічня:
– Родом я з Дружби, але після одруження три роки тому переїхала в Ічню. Торік тут народилася і моя донечка Ліза. Сподобався ярмарок, багато товарів навезли: різної випічки, ковбаси, копченої рибки. Прикупила всього потроху. І концерт гарний був, дивилася із задоволенням.

Наталія Єпіфанович та Андрій Грудницький
Переглядів: 548 | Додав: lora | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук