"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Жовтень » 19 » ЛЮДИ ПРОСЯТЬ ЗМІНИТИ ГРАФІК РУХУ АВТОБУСА НІЖИН – ЩУРІВКА
15:24
ЛЮДИ ПРОСЯТЬ ЗМІНИТИ ГРАФІК РУХУ АВТОБУСА НІЖИН – ЩУРІВКА
До редакції днями завітав житель Гмирянки Олександр Андрусенко, який поскаржився на незручний для селян графік автобусного сполучення.
Проблема в тому, що автобус за маршрутом Ніжин-Щурівка через Гмирянку, ходить лише двічі на тиждень. З Ічні він відправляється о 17 години, що не зовсім зручно для тих, хто працює в місті. Чоловіка хвилювало питання, чи є перспектива зробити пізніший від’їзд автобусу та збільшити кількість рейсових днів.
Роз’яснення із даного приводу надав приватний підприємець В’ячеслав Бабіч, котрий обслуговує даний маршрут.
– Люди їдуть тим автобусом, маршрут якого для них зручний і не хочуть підтримувати свого перевізника. Наприклад, нещодавно віз по одному пасажиру зі Щурівки, Городні, Ольшани, чотири – із Гмирянки. Це тому, що за рейсовим автобусом Ніжин-Щурівка відправляється інший – Чернігів-Іваниця. Саме на останньому всі й їдуть, адже той відправляється пізніше. Через низький пасажиропотік навіть довелося зменшити кількість рейсових днів, залишивши п’ятницю та неділю, щоб студенти могли дістатися додому.
Та все ж ідемо назустріч людям. Тому пропозицію щодо зміщення часу відправки автобуса внесено до райдержадміністрації. Але щоб змінити час руху, необхідна й підтримка районної влади.
Андрій Грудницький
Переглядів: 464 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук