"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Лютий » 17 » Люди на віче не прийшли
14:56
Люди на віче не прийшли
12 лютого біля РБК мало відбутися народне віче. Але на захід ніхто не прийшов, тож об 11:15 організатори сповістили про його відміну. Зазвичай на віче люди збиралися активніше: говорили про проблеми, критикували владу.
Мар’яна Масько, домогосподарка, Ічня:
– Людям все набридло, зокрема, й подібні заходи. Крім того, народ уже нікому не довіряє: ні владі, ні активістам. Це думка не тільки моя, а й моїх знайомих. І це не проблема тільки нашого містечка, а і всієї України. Раніше була надія, що вдасться щось змінити на краще. Тому я брала участь у Революції гідності, постійно приходила на місцевий майдан. А цього разу не пішла.
Григорій Соляник, Ічня, пенсіонер:
– Завжди ходив на подібні заходи. Прийшов на 11:30, а нікого ніде не було. Сходив дарма. Мабуть, люди просто не знали про мітинг. Адже ніде не було ніяких оголошень про збори. Хотів запропонувати, щоб влада організувала збір відпрацьованих батарейок. Щоб таким чином потурбувалася про довкілля. А більшого ми, певно, і не змогли б вирішити. Адже скільки не проводь подібні заходи, а ціни ростуть, корупція процвітає, люди гинуть на війні.
Олег Куриленко, Ічня, ветеран АТО:
– Було мало поінформовано населення, тому ніхто і не прийшов. Якби знав про мітинг, точно прийшов би. Але, мабуть, був би просто слухачем. Хоча під час зборів з приводу лікарні активно відстоював свою позицію. От як створиться об’єднана Ічнянська громада, частіше проводитимемо і віче, і громадські слухання. Вважаю, тоді буде більше комунікації між владою та суспільством. Створення громади фактично має перезавантажити систему – і від громади залежатиме, якою вона буде у подальшому.
Андрій Грудницький
Переглядів: 437 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук