"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Січень » 19 » Лід ще тонкий, а рибалки вже на ньому
15:27
Лід ще тонкий, а рибалки вже на ньому
За мінусової температури водойми вже вкрила крига. Але вона ще надто тонка, щоб нею ходити. Та відчайдухів це не зупиняє, і є вже перші жертви. 14 січня, о 10 год. 48 хв., у затоці Десни, біля с. Жавинки, Чернігівського району було виявлено тіло гр. П., 1951 р.н., мешканця с. Киїнки цього ж району.
Через це працівники Ічнянського районного відділу УДСНС у період з 10 до 15 січня організували рейди на водні об’єкти. Під час перевірки виявили кілька рибалок. З ними провели профілактичні бесіди та нагадали, що не можна пробивати поряд багато лунок; збиратись великими групами; пробивати лунки на переправах; ловити рибу біля промоїн і завжди мати при собі мотузку довжиною 12-15 м.
Особливо пильні нині повинні бути батьки, і не відпускати своїх дітей гратися на замерзлих водоймах! Водночас слід нагадати їм правила поведінки на льоду: ходити ним можна лише тоді, коли товщина криги досягне 10 см; масова пішохідна переправа може бути організована лише за товщини понад 15 см; для влаштування катка товщина льоду повинна бути не менше 12 см.
Назарій Бобошко, в.о начальника районного відділу УДСНС в області
Переглядів: 452 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук