"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Лютий » 16 » Квиток на чемпіонат світу – наш
14:36
Квиток на чемпіонат світу – наш
За свою п’ятирічну історію вихованці СК «Берег» кардинально змінили історію чернігівського боксу.
Сьогодні збірну області, яка головним чином складається з ічнянців, поважають та бояться. Та й не дивно, адже наші спортсмени завжди здобувають призові місця, і останнє підтвердження тому – чемпіонат України.
Чергові змагання проходили у Чернівцях серед дівчат юніорів, молоді та дорослих. Область представляли сім спортсменів, шестеро з яких – вихованці СК «Берег». За результатами проведених боїв збірна здобула чотири золоті та одну срібну медаль.
Кращими в Україні боксерами-юніорами стали Кароліна Махно, Катерина Рогова, Анастасія Шпанюк. Приголомшливий результат показала Юлія Дем’яненко, яка боксувала у віковій групі «молодь». За всю історію жіночого боксу Чернігівщини Юля стала першою, кому вдалося вибороти золоту медаль у своїй віковій групі. До цих змагань область здобувала максимум срібні медалі. У цій же віковій групі змагалася і Надія Жохіна, яка для обласної збірної здобула срібло.
Перемога в чемпіонаті України – квиток для участі у складі збірної України в чемпіонаті світу, що пройде цього року в Тайвані. Також дівчата вибороли і путівку на участь у чемпіонаті Європи, що пройде в Сербії.
Участь у змаганнях світового рівня залежатиме від фінансової підтримки держави. Та на це в клубі не розраховують і сподіваються лише на допомогу генерального спонсора клубу Віктора Кияновського, який спонсорував і поїздку на чемпіонат України.
Андрій Грудницький
Переглядів: 412 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук