"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Вересень » 14 » Квітковий рай у мініатюрі
09:18
Квітковий рай у мініатюрі

Добрий день, редакціє газети «Трудова слава»! Передплачую районку дуже давно. Хочу написати про одну стареньку жінку, яка проживає на вулиці Спасо-Преображенській.
Говорять, що десь існує рай. А Надія Сергієнко сама його створила. Немає там екзотичних рослин, тротуарної плитки – проста садиба. Тільки з перших теплих весняних днів розквітають підсніжники, сині проліски. Потім крокуси, нарциси, гіацинти, анютки, іриси, тюльпани, дзвіночки, лілії, півонії різних кольорів. Далі петунії, левині ротики, ромашки, агератум, вербена, жоржини, гладіолуси... Всього не перелічити. Цілий рік – море квітів!
Дуже прошу, приїдьте, сфотографуйте, який рай у дворі!

Олександра N, м. Ічня

Захотілося переконатися, що зовсім недалечко є справді спокійне й красиве місце, про яке розповіла дописувачка. Відчинивши хвіртку, зупиняєшся, вражений побаченим, далі йти не хочеться – стояв би й споглядав ту красу! Стежечка до хати, а решта – квітучий килим. Пройтися, помилуватися таким собі квітковим раєм у мініатюрі – одне задоволення.
Розмаїття візерунків на клумбах не випадкове: Надія Сергієнко добирає квіти потрібного розміру, кольору, відповідно до термінів цвітіння. Каже, між синіми садить жовту квітку, між білими – червону або фіолетову.
А ще жінка любить вишивати квіти, без попереднього малюнка, як на душу ляже. Показала вишиті подушечки, недошиту скатертину і похвалилася, що догодила правнукові, який замовив сорочку з «ось такими квітками», у красу яких залюблена сама.
А як у вашому дворі?
Наталія Черненко
Фото автора
Надія Сергієнко у своєму квітковому раю
Переглядів: 439 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук