"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Квітень » 25 » Кузня робітничих кадрів
10:50
Кузня робітничих кадрів
Щорське вище професійне училище лісового господарства по праву належить до числа сучасних навчальних закладів, які готують фахівців для різних галузей економіки. Завдяки високому рівню професіоналізму викладачів та майстрів виробничого навчання і чудовій матеріально¬-технічній базі в закладі створено належні умови для ефективної підготовки робітничих кадрів.
Щорське ВПУЛГ на базі 9 класів готує робітників за такими спеціальностями: штукатур, лицювальник-плиточник; маляр; озеленювач; лісник, єгер (3 роки навчання); кухар, кондитер, столяр, верстатник деревообробних верстатів (3,5 року навчання). Для випускників 11 класів пропонуються наступні спеціальності: лісник, єгер; штукатур, лицювальник¬-плиточник; маляр (1 рік навчання); кухар; столяр, верстатник деревообробних верстатів (1,5 року навчання). Навчання безкоштовне. Додатково можна здобути професію водія автомобіля (категорія „С”) і тракториста (категорія „А”).
Учні отримують стипендію, забезпечуються харчуванням (обід), приїжджим надається гуртожиток. Випускники груп за такими спеціальностями, як лісник, єгер та озеленювач мають можливість без складання ЗНО та екзаменів продовжити своє навчання у ВПУЛГ і отримати диплом „Молодшого спеціаліста” за спеціальністю „Лісове господарство”. Також можна продовжити здобуття освіти в Чугуєво¬Бобчанському лісовому коледжі (Харківська область). Випускники груп штукатурів та лицювальників-плиточників можуть скористатися нагодою і підвищити свій кваліфікаційний рівень в Остерському коледжі будівництва та дизайну (Чернігівська область) і в Конотопському індустріально-¬педагогічному технікумі (Сумська область).
Для всіх учнів створюються належні умови змістовного дозвілля, культурного і творчого розвитку. Функціонують спортивні секції, гурток художньої самодіяльності.
Більше про діяльність ВПУЛГ можна дізнатися, скориставшись такими інформаційними ресурсами: блог http://vpulg.blogspot.com, e¬mail snovskvpulg@gmail.com. Тел. 2¬18¬54.
Олег МІРОШНИЧЕНКО
Переглядів: 475 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук