"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Березень » 3 » Кріль із потойбіччя
14:37
Кріль із потойбіччя
Суперечки, як і непорозуміння між сусідами – справа досить непроста. Аби дійти хоча б якогось консенсусу, вони ладні вдаватися на будь-які хитрощі…
Ольга та Валентина жили по сусідству дев’ять років. Оля з чоловіком тримали чимале хазяйство, розводили й кролів-велетнів. У Валі було багато птиці, через яку інколи виникали непорозуміння між сусідами. Та в основному жили вони мирно…
Якось ввечері Валя відв’язала свого собаку погуляти. А коли вранці вийшла поратися, побачила, що її Жулька тягає по двору сусідчиного кроля. Велетень був брудний, увесь у піску і вже неживий. «Господи, це ж тепер лиха не обберешся», – подумала налякана жінка. Вона швидко, з усієї сили вихопила кроля із собачої пащі. Невдоволена псина гавкала і намагалася відібрати здобич.
У ванні вимила його шампунем ще й висушила феном. Причепуривши таким чином тварину, нишком віднесла її до сусідки у пусту клітку. «Отже, все вдалося», – подумала вона і на радощах, що ніхто не помітив такої підстави, повернулася додому.
Та через деякий час до неї прибігла перелякана Ольга. Тримаючись за серце, вона ледь промовила:
– Валю, дай щось заспокійливе, бо зараз серце стане.
– Що трапилося?
– Ти не повіриш. Учора у мене здох кріль. Я його закопала на городі. А сьогодні вранці пішла кролів годувати, а він у клітці сидить. У мене й ноги підкосилися, злякалася до смерті.
Валя зрадівши, що її собака не винна, заспокоїла знервовану сусідку і про все зізналася. Вони від душі посміялися і ще довго згадували цей випадок.
І чого тільки не трапляється між сусідами…
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 456 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук