"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Травень » 26 » «Кремінь» від кубка Чернігівщини відділив один м’яч
15:00
«Кремінь» від кубка Чернігівщини відділив один м’яч

Кубок Чернігівщини з футболу стартував 15 квітня. Ічнянщину представляла команда «Кремінь». У 1/8 фіналу на футбольному полі обласного «Хіміка» наша команда блискуче зіграла з «Штурмом» (с. Дмитрівка, Прилуцького району), вигравши з рахунком 2:0.
У 1/4 фіналу ічнянські футболісти теж святкували перемогу у команди «ІМК» (м. Носівка) з рахунком 2:1.
У півфіналі, який відбувся в Ічні на міському стадіоні, «Кремінь» зустрівся з семенівською «Ревною». Господарі показали видовищну гру: спочатку програвали, а потім було гаряче! Господарям поля не лише вдалося зрівняти рахунок, але й вирвати у супротивника перемогу – 6:3.
14 травня у Чернігові відбулася фінальна зустріч між «Кременем» та «Зернопромом» (м. Анисів). За свою команду приїхали уболівати група підтримки на чолі з керівником РДА Олександром Бондарем, який і посприяв у виділенні транспорту. Цього разу фортуна була на боці противників при мінімальному рахунку 0:1. Кращим гравцем команди визнано Олександра Семенова.
Наразі розпочався чемпіонат області серед команд вищої ліги. 20 травня на міському стадіоні відбулася чергова гра «Кременя» з чернігівською «Нікою», яка завершилася рахунком 3:2 на користь гостей. 27 травня у Бахмачі наші гравці змагатимуться з господарями поля – командою «Агродім».
Спонсор команди – Олександр Сенчик (молодший), який постійно переймається розвитком спорту в районі.
Світлана Цюпка
Переглядів: 388 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук