"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Січень » 23 » Краще Карпатських гір можуть бути тільки гори в Карпатах
17:55
Краще Карпатських гір можуть бути тільки гори в Карпатах
Узимку всі шляхи ведуть до Карпат, одного з найкрасивіших куточків України. Там можна провести уікенд і родиною, і компанією.
Туристична індустрія пропонує широкий вибір готелів, котеджів, баз відпочинку, безліч пунктів харчування, доглянутих гірськолижних схилів із прокатами спорядження та професійними інструкторами, різноманітні культурні програми.

Крім
катання на лижах, є снігоходи, сноуборди, квадроцикли, сані й коні. Після них можна зняти втому попарившись у лазні чи сауні. Піші прогулянки не тільки принесуть величезне задоволення, а й додадуть здоров’я, адже Карпати лікують кришталево чистим повітрям, наповненим ароматом смерек і ялин.
Можна скористатися й чотириденними відпочинковими турами, побувавши, наприклад, у Яремче, біля водоспаду Пробій, на сувенірному ринку. Заїхати у Ворохту, зійти на найвищу точку українських Карпат – гору Говерлу. У Коломиї відвідати музей «Писанка», музеї народного мистецтва Гуцульщини» й «Історії міста Коломиї», пообідати в національному ресторані.
Щоб відпочити скромно, можна скористатися пошуковими системами в мережі Інтернет, вибравши житло у приватному секторі. Там можна і поторгуватися, і зекономити на харчуванні, взявши харчі з дому.
Уперше вирушати на відпочинок у гори варто з людьми, які там побували. Вони без проблем покажуть, як дістатися до пункту призначення, порадять, що краще взяти з собою в дорогу (одяг, спорядження, ліки та інші корисні дрібниці). Деякі дороги і під’їзди до курортів неможливо подолати власним транспортом, тому варто скористатися послугами трансферу.
Тож гарного вам відпочинку і неперевершених вражень від зимових канікул у Карпатах!
Переглядів: 412 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук