"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Вересень » 5 » Кожна завезена картоплина - обкрадені селяни
09:34
Кожна завезена картоплина - обкрадені селяни
Для українців серпень завжди був святковим місяцем. Збір хорошого врожаю супроводжувався піснями, танцями, усмішками. Сьогодні ж селяни збирають вирощене і плачуть – внаслідок політики влади збіжжя коштує копійки.
У вітчизняних магазинах українських продуктів днем з вогнем не знайти. Натомість єгипетська картопля, турецькі помідори, китайська гречка, аргентинське м'ясо. Так само не виправдала наші сподівання Угода про зону вільної торгівлі з Євросоюзом, адже квоти на безмитний продаж нашої продукції на європейські ринки - мізерні і принизливі для України.
Тому не достатньо просто покращити кредитні та податкові умови для українських сільгоспвиробників, хоча влада і цього не робить. Ми вимагаємо зробити радикальний крок для підтримки національного сільгоспвиробника – і обмежити імпорт продуктів харчування, які ми самі вирощуємо.
Кожна продана в Україні імпортна картоплина чи цибулина - це вкрадені робочі місця і доходи в українських селян. Цю ганебну антидержавну політику маємо негайно припиняти, якщо хочемо бути сильними, економічно розвинутими і конкурентноздатними у глобальному світі

Олег ЛЯШКО, народний депутат України,
лідер Радикальної партії
Переглядів: 366 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук