"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Травень » 29 » Корова для сім’ї загиблого в АТО
14:12
Корова для сім’ї загиблого в АТО

30 квітня вдова загиблого героя в АТО Володимира Моісеєнка з Іржавця звернулася за допомогою до народного депутата Валерія Давиденка щодо придбання для їх сім’ї корови. А вже 6 травня за його сприяння годувальницю для родини безкоштовно надало ПАТ «Блок Агросвіт».
Раніше Моісеєнки тримали дві корови. Та після загибелі чоловіка вдові Олі стало важко порати худобу. Стару корову здала, а молода після невдалого розтелу впала на ноги. Тому господиня мусила здати і її. Тож родина залишилися без молока.
– Дуже вдячна Валерію Миколайовичу, що зі співчуттям поставився до нашого горя і допоміг, не відмовив, – говорить жінка. – Чотирирічна корова, яку привезли з Парафіївки, тільна другим телям. Радіємо, що знову з молоком.
За словами директора ПАТ «Блок Агросвіт» Віталія Малюти, головне, щоб родина загиблого героя не залишалася поза нашою увагою, щоб про цих людей не забували, не залишали на самоті зі своїм горем. Громада має цікавитися їхніми проблемами і потребами, піклуватися й надавати максимальну підтримку у вирішенні будь-яких актуальних питань, зокрема й поліпшенні житлових умов.

Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора

Директор ПАТ «Блок Агросвіт» Віталій Малюта переймається проблемами родини Моісеєнків. Ольга та її діти Дмитрик і Марина вже п’ють молоко від годувальниці Ласки.
Переглядів: 481 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук