"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Вересень » 19 » Контракт із новим директором Нацпарку підпишуть лише на рік
08:45
Контракт із новим директором Нацпарку підпишуть лише на рік
У Мінекології відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Ічнянського Національного природного парку. Претендували в. о. керівника Нацпарку Олександр Шульга та його заступник Валентина Маломуж.
Переможцем став Олександр Шульга – за його кандидатуру проголосували п’ять із десяти членів комісії. Чотири члени комісії висловилися за перенесення конкурсу і залучення до нього більшої кількості учасників. Комісія залишилася незадоволеною підходом конкурсантів до участі. Тому було вирішено контракт укласти максимум на один рік і до нього приєднати додаток із зазначенням конкретних завдань та терміном їх виконання. Очевидно, якщо керівник із завданням не впорається, то нового контракту із ним не підпишуть. Крім того, члени комісії рекомендували керівництву Нацпарку активізувати діяльність щодо розвитку парку, рекреації і туризму, боротьби з браконьєрством та розширення роботи з громадськістю.
У конкурсі також намагався взяти участь Сергій Гладкевич, колишній заступник директора Нацпарку. Однак, за його словами, комісія дуже вибірково ставилась і до кандидатів, і до документів. «Комусь можна було і пізніше подати документи. А у когось придивлялись до кожної крапки. У мене в одній довідці була суто механічна помилка: вказано 2004 рік замість 2007. І все – комісія визнала її не дійсною. Мене, навіть, не повідомили в установленому законом порядку, що документи не пройшли,» – розповів про відсутність своєї кандидатури Сергій Гладкевич».
Андрій Грудницький
Переглядів: 437 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук